Palvelut

bulldog_bar_1

Bulldog Bar toivottaa Sinut tervetulleeksi viihtyisään ja ystävälliseen pubiin. Bulldog Bar on olohuone, paikka treffeille ja kavereille. Tule lukemaan päivän lehdet, nauttimaan pitkää iltaa, seurustelemaan.

Meillä voit seurata kattavasti eri urheilulähetyksiä sekä pelata Totoa. Viikonloppuisin järjestämme elävää musiikkia ja mm. stand up klubeja.

Bulldog on oiva paikka oluiden ja drinkkien ystäville, meiltä saa myös pubiruokaa joka päivä valomerkkiin asti.

Katso pubimenu

Kausihanat

Juomavalikoimaan kuuluu myös kaksi kausihanaa, jotka täydentävät pysyvää valikoimaa vaihtuvilla tuotteilla. Tällä hetkellä kausihanoista löytyy:

Peroni Nastro Azzurro
(13.8.2020->)
6,50€/0,5l
S.p.A Birra Peroni, Italia / vol. 5,1%

Peroni Nastro Azzurro on vaaleankeltainen, kevyesti humaloitu lager. Makumaailmaltaan se on hennon hedelmäinen ja raikas. Olut valmistetaan italialaisella luovuudella parhaasta ohramaltaasta ja hienoimmista humalista. Lisään sekoitetaan neljännes italialaista maissia, Nostrano dell’Isolaa, joka tuo Peroniin ainutlaatuisen virkistävän italialaisen maun.

Proper Job Cornish IPA
(13.8. 2020 ->)
6,50 €/0,5l
St. Austell Brewery, UK / vol. 5,5%

Proper Job on ollut esikuvana moderneille IPA-oluille. Brittein saarten myydyin premium IPA on palkittu lukemattomia kertoja ja sen suosio kasvaa edelleen. Pullossa kypsyvä Proper Job valmistetaan paikalliseen Cornwallin lähdeveteen. Jämäkkää humalointia hallitsee greippisyys. Humalalajikkeet Chinook, Cascade ja Willamette luovat täydellisen tasapainon katkeruuden ja sitruksisen hedelmäisyyden välillä. Vuodesta 2006 valmistettu Proper Job on olutmaailman edelläkävijä, “A Proper India Pale Ale”.