Ohjelma

Livemusiikkia

Järjestämme aktiivisesti elävän musiikin tapahtumia ja olemme rikastuttaneet Riihimäen musiikkielämää jo vuodesta 2009 lähtien. Lavalla nähdään sekä valtakunnallisia tähtiä, että paikallisia bändejä, musiikkiskenen painottuessa ”aikuiseen makuun”.
Tervetuloa nauttimaan hienoista liveilloista!

Seuraavaksi esiintyy:

La 25.5. klo 22
TIIKERIN VUOSI
COODI
Liput 10€

Räjähtävä bändi-iltama Riksussa!
25.5. Bulldog Barilla nähdään katsaus suomalaisen pop/rockin tulevaisuuteen!
Maamme energisimmät poikabändit Tiikerin vuosi & COODI sytyttävät Riihimäen kiihkeän kevätyön liekkeihin klo 22 alkaen. Luvassa on toimiva sekoitus niin rentoja rakkauslauluja kuin ruudinkatkuista rouhettakin, joten jokaiselle löytyy jotain. Tuu mestoille niin tiedät mistä ens kesänä puhutaan!
Liput 10€.
***
TIIKERIN VUOSI
Levyraadista tuttu Tiikerin vuosi on nuori suomirockin soihdunkantaja. Bändin kaihorock-soundi on sekoitus
kuusenkerkkiä sydänmailta ja countrypölyä Amerikan valtateiltä. Kappaleiden koristeelliset tekstit kiinnittyvät musiikkiin majesteettisen kitaransoiton ydinlangoilla, neuloen kirjavan riemun, kaipuun ja kauneuden viitan.

La 1.6. klo 21
SAMAE KOSKINEN
Liput 12/ 15€

Rakastettu laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta  huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä
kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Samae on esiintynyt jo vuosia yksin akustisen kitaran, tai vaihtelevan kokoonpanon kanssa ympäri Suomea hyvin mukautuvasti kirjastoista ja pubeista suuriin konserttisaleihin.

Samae Koskinen julkaisi huhtikuussa yhdeksännen soololevynsä, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli aikaamme pettynyt laulu nimeltään Nyt on normaalia olla natsi.
“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi. Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa.”

Tiivistunnelmaisella pubikeikalla kuullaan toki myös Koskisen tuotantoa koko uran ajalta, joka on kestänyt pian jo 20 vuotta. Bulldogin ja Samaen yhteistyö on sekin pääsemässä jo rippikouluikään, Samae nähtiin ensimmäisen kerran Bulldogin lavalla 7.8.2009!
Liput baarista tai Tiketistä. Tervetuloa!

Osta liput ennakkoon Tiketistä

Olemme sopineet yhteistyöstä kotimaisen lippupalvelun Tiketin kanssa. Jatkossa suurimpaan osaan tapahtumistamme voit ostaa lipun etukäteen myös heidän kautta.

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!