Ohjelma

Livekeikat jatkuvat

Bulldogissa on palattu korona-epidemian jälkeen pikkuhiljaa arkeen ja myös paljon kysytyt livekeikat ovat palanneet ohjelmistoon. Tällä hetkellä voimme ottaa keikoille sisään noin 90 henkeä (jokaiselle oltava mahdollisuus omaan istumapaikkaan). Tällä sivulla kerromme tarkemmin ohjelmistostamme sekä voit tutustua upeisiin esiintyjiin ja otoksiin kuluneilta vuosilta.

Tervetuloa viihtymään!

La 19.9. klo 22
JIMI HENDRIX TRIBUTE
by Marko Kampman Band
Liput 5€

Tämä Jimi Hendrix tribuutti kunnioittaa vanhan liiton äänimaailmaa, mutta ei yritä kopioida idoliaan. Luvassa Hendrix myrsky jossa niin voimaa kuin herkyyttä ja aimo annos bluesia.

Marko Kampman: kitara ja laulu
Roope Liikanen: basso
Osmo “Moso” Liikanen: rummut

La 3.10. klo 22
KONONEN & PAJUKALLIO
Liput 10€

Kononen & Pajukallio yhdistää kaksi keskeistä karvaturria suomalaisista kantripiireistä. Huojuvan ladon laulajakitaristi Suonna Kononen ja Freud Marx Engels & Jungin kitaristilaulaja Arto Pajukallio ovat aiemminkin vierailleet toistensa keikoilla.

Duokeikoillaan Kononen & Pajukallio lupaa kaivaa esille sekä emoyhtyeidensä lauluja että muita valikoituja helmiä ja harvinaisuuksiakin suomalaisen kantrin ja folkin historiallisista aarrearkuista. Soitto soi sekä akustisin että sähköisin kitaroin, ynnä mandoliinein ja huuliharpuin. Mukana saa laulaa!

La 24.10. klo 22
MIKKO ALATALO DUO
Liput 10€

Elävä legenda, koko kansan Mikko, keikkailee edelleen ahkerasti. Vaikka Mikko Alatalo on aina ajankohtainen, nyt hän on pinnalla juuri ilmestyneen elämänkerran tiimoilta.
Mikon keikoilla on perinteisesti kuultu kattava repertoaari mestarin liki 50-vuotisen uran varrelta, aina kantaa ottavista biiseistä kevyempiin koko kansan ralleihin.
Mukana Mikon aisaparina lavalla hanurissa kiinni roikkuu Jammi Humalamäki!
Tervetuloa hienolle keikalle!

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!