Ohjelma

Livemusiikkia

Järjestämme aktiivisesti elävän musiikin tapahtumia ja olemme rikastuttaneet Riihimäen musiikkielämää jo vuodesta 2009 lähtien. Lavalla nähdään sekä valtakunnallisia tähtiä, että paikallisia bändejä, musiikkiskenen painottuessa ”aikuiseen makuun”.
Tervetuloa nauttimaan hienoista liveilloista!

Seuraavaksi esiintyy:

La 13.7. klo 21
MELLOW ESCAPE
MONUMENTTI
Liput 5€

Mellow Escape on 2023 syksyllä perustettu Riihimäkeläinen alternative rock-bändi, joka ottaa vaikutteita pop punkista, hard rockista ja grungesta. Bändin esikuvia on mm. Misfits, Stone Temple Pilots ja My Chemical Romance.
Illan aloittaa Monumentti klo 21.

Pe 19.7. klo 21
JULIAN BURDOCK DUO (UK)
Liput 10€

Julian Burdock on lontoolainen blues-rock-soul kitaristi/laulaja/säveltäjä joka on ollut British Blues Awards gaalassa ehdolla eri kategorioissa 10 kertaa ja voittanut British Blues Awards palkinnon kerran. Turun Sanomat kutsui kulttuurisivujensa pääuutisessa Juliania brittibluesin kätketyjsi jalokiveksi, ja Julian soitti loppuunmyyden konsertin Turussa viime keväänä. Julianin ja Lontoossa asuvan suomalaisrumpali Kari Paavolan duo on mieletön konserttikokemus josta löytyy bluesia, funkkia, uskomatonta kitarataiturointia sekä sävellyksiä niin Hendrixiltä, Beatlesilta kuin myös Julianin omasta kynästä.
Julian on tehnyt yhteistyötä maailman huippujen kanssa (Seal, Dave Stewart, Pee Wee Ellis, Beverly Knight, Vanessa Haynes, Bonnie Tyler, Jocelyn Brown etc etc..) ja esiintyy koko ajan ympäri maailmaa!
Nyt on harvinainen mahdollisuus nähdä Julian intiimillä ja svengavalla baarikeikalla Bulldogissa!

Pe 2.8. klo 21
JESSE KAIKURANTA
Liput 12/15€

Musiikillisesti uudistunut Jesse Kaikuranta on kotimainen pop-artisti, jonka levollinen ääni ja valtavat hitit ovat valloittaneet suomalaisten sydämiä jo yli kymmenen vuotta.
Artistin debyyttialbumi Vie mut kotiin julkaistiin 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn singlet Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Näytän sulle rannan olivat valtaisia hittejä. Menestysalbumin myötä artisti palkittiin useilla palkinnoilla ja sai muun muassa viisi Emma-ehdokkuutta. Toinen albumi Vaikka minä muutuin julkaistiin vuonna 2013 ja kolmas artistin omaa nimeä kantava albumi puolestaan 2017. Albumien jälkeen Kaikuranta on julkaissut uusia singlejä tasaisesti ja esiintynyt aktiivisesti ympäri Suomen.
Keväällä 2024 artistin uusi single Tuu tuu tupakkarulla näyttää artistista täysin uuden, elektronisemman puolen.
Liput ennakkoon baarista (12€) tai Tiketistä. Lippuja saatavilla myös ovelta (15€).

Osta liput ennakkoon Tiketistä

Olemme sopineet yhteistyöstä kotimaisen lippupalvelun Tiketin kanssa. Jatkossa suurimpaan osaan tapahtumistamme voit ostaa lipun etukäteen myös heidän kautta.

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!