Ohjelma

Livekeikat jatkuvat…?

Suomen hallituksen tämän hetken määräämät koronarajoitukset aiheuttavat kohtuutonta haittaa ravintolatoiminnalle. Myös livekeikkojen järjestäminen on erittäin haastavaa. Tämän vuoksi tarkastelemme esiintymistilannetta viikottain ja muokkaamme/ siirrämme keikka-aikoja kannattavuusarviomme mukaan yhdessä artistien ja keikkamyyjien kanssa.
Pyrimme päivittämään näille sivuille ja Facebookiin vimeisimmät käänteet keikkarintamallamme.

Pysy kuulolla ja tervetuloa viihtymään aina kun se on mahdollista!

Pe 6.11. klo 20?
THE SLEEPWALKERS & JANI FORSMAN
Liput 10€

The Sleepwalkers & Jani Forsman saapuvat Bulldogiin tarjoilemaan kattauksen 60-luvun parasta rautalanka- ja beat-musiikkia, rock’n’rollilla höystettynä. Laulettuna ja instruna!
Asiakaspaikkoja on rajallisesti, joten kannattaa hankkia lippu ennakkoon. Ennakkoliput myynnissä Bulldog Bar’issa.
The Sleepwalkers:
Jan-Erik Saine – soolokitara
Ben Engblom – komppikitara
Taito Ikävalko – bassokitara
Mikko Lund – rummut

La 14.11. klo ?
SAMAE KOSKINEN
Liput 10€

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

La 12.12. klo ?
MIKKO ALATALO DUO
Liput 10€

Koronarajoitusten vuoksi Mikko Alatalon 24.10. tarkoitettu keikka on siirretty la 12.12. järjestettäväksi!

Elävä legenda, koko kansan Mikko, keikkailee edelleen ahkerasti. Vaikka Mikko Alatalo on aina ajankohtainen, nyt hän on pinnalla juuri ilmestyneen elämänkerran tiimoilta.
Mikon keikoilla on perinteisesti kuultu kattava repertoaari mestarin liki 50-vuotisen uran varrelta, aina kantaa ottavista biiseistä kevyempiin koko kansan ralleihin.
Mukana Mikon aisaparina lavalla hanurissa kiinni roikkuu Jammi Humalamäki!
Tervetuloa hienolle keikalle!

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!