Ohjelma

Livemusiikkia

Järjestämme aktiivisesti elävän musiikin tapahtumia ja olemme rikastuttaneet Riihimäen musiikkielämää jo vuodesta 2009 lähtien. Lavalla nähdään sekä valtakunnallisia tähtiä, että paikallisia bändejä, musiikkiskenen painottuessa ”aikuiseen makuun”.
Tervetuloa nauttimaan hienoista liveilloista!

Seuraavaksi esiintyy:

Pe 19.7. klo 21
JULIAN BURDOCK DUO (UK)
Liput 10€

Julian Burdock on lontoolainen blues-rock-soul kitaristi/laulaja/säveltäjä joka on ollut British Blues Awards gaalassa ehdolla eri kategorioissa 10 kertaa ja voittanut British Blues Awards palkinnon kerran. Turun Sanomat kutsui kulttuurisivujensa pääuutisessa Juliania brittibluesin kätketyjsi jalokiveksi, ja Julian soitti loppuunmyyden konsertin Turussa viime keväänä. Julianin ja Lontoossa asuvan suomalaisrumpali Kari Paavolan duo on mieletön konserttikokemus josta löytyy bluesia, funkkia, uskomatonta kitarataiturointia sekä sävellyksiä niin Hendrixiltä, Beatlesilta kuin myös Julianin omasta kynästä.
Julian on tehnyt yhteistyötä maailman huippujen kanssa (Seal, Dave Stewart, Pee Wee Ellis, Beverly Knight, Vanessa Haynes, Bonnie Tyler, Jocelyn Brown etc etc..) ja esiintyy koko ajan ympäri maailmaa!
Nyt on harvinainen mahdollisuus nähdä Julian intiimillä ja svengavalla baarikeikalla Bulldogissa!

Osta liput ennakkoon Tiketistä

Olemme sopineet yhteistyöstä kotimaisen lippupalvelun Tiketin kanssa. Jatkossa suurimpaan osaan tapahtumistamme voit ostaa lipun etukäteen myös heidän kautta.

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!