Ohjelma

Biljardin Viikkokisat

Biliksen viikkokisat sunnuntaisin klo 13. Osallistumismaksu 9€.
Ilmoittautumiset Ollille, 041-7520834.
Tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat pelurit!

Livekeikat jatkuvat

Pe 25.11. klo 22
PETRA DUO
Liput 10€

Laulaja ja lauluntekijä Petra Gargano aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea ja bändin lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten ”Heilutaan”, ”Satuprinsessa” ja ”Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.
Bändin lopettamisen jälkeen Petra aloitti uransa sooloartistina. Hän on julkaissut useita albumeita ja kirjoittanut koskettavia ja voimaannuttavia kappaleita, kuten ”Kiitos kaikesta” ja ”Siihenkään ei kuole”. Uusi albumi on jälleen tekeillä ja uusin biisi ”Sagrada Familia” on nyt mahdollista kuulla livenä!
Musiikillisesti Petran tuotanto yhdistelee tyylikkäästi pop- ja rock-elementtejä. Kappaleiden teemoissa kuuluu eletty elämä ja kokemukset uran varrelta.
Bulldogissa Petra nähdään intiimillä duo-keikalla.
Tervetuloa!

La 26.11. klo 20
SNEAKERS N STUDDED BELTS PUNK/METAL NIGHT
Liput 8€

BAR BULLDOG GOES NUTS! – Sneakers N Studded Belts Punk/Metal Night
Neljä bändiä, punkia ja heviä, 100% meininkiä!
RADIOACTIVE PINEAPPLE (Helsinki)
Vuonna 2014 Espoossa perustettu pop punk/skate punk -bändi, jonka soitossa yhdistyvät tarttuvat melodiat ja energinen show. Ensimmäinen EP “Horses Wearing Horses” ilmestyi keväällä 2018 ja ensimmäinen täyspitkä “YES” keväällä 2022.
https://www.youtube.com/watch?v=TY61-Bj4MI8
MOJO MENDERS (Hyvinkää)
Mojo Menders ryydittää rokkaavan ulosantinsa häiriintyneellä menolla, rämisevillä saundeilla ja sirisevillä syntikoilla.
https://youtu.be/Wy6l1BZgz1M
GOOD ONES ARE TAKEN (Hyvinkää/Hämeenlinna)
Hyvät, pahat ja rumat. Good Ones Are Taken näyttäytyy tällä kertaa Riihimäen maaperällä. Bensan tuoksu hivelee nystyröitä välittömästi ensimmäisen soinnun jälkeen. Vauhdin vimma ei lakkaa vaan jatkaa kiihtymistään.
Takuuvarmaa rokkia modernilla Ja itsevarmalla metallitatsilla.
Nämä tatuoidut köriläät ovat juuri niitä kenestä äitisi varoitti.
https://youtu.be/wRG1kO7Twy0
GLASS WIPE (Kemi/Tampere)
Horjuvaa korttipakkaa ja vaarallista rock ’n rollia kera melodisemman hardcoren. Eli vähän niin kuin, jos Metallica soittaisi skeittipunkkia!
https://www.youtube.com/watch?v=OTWsMMQbvAE

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!