Ohjelma

Livemusiikkia

Järjestämme aktiivisesti elävän musiikin tapahtumia ja olemme rikastuttaneet Riihimäen musiikkielämää jo vuodesta 2009 lähtien. Lavalla nähdään sekä valtakunnallisia tähtiä, että paikallisia bändejä, musiikkiskenen painottuessa ”aikuiseen makuun”.
Tervetuloa nauttimaan hienoista liveilloista!

Seuraavaksi esiintyy:

La 23.9. klo 22
ATTITUDE
Liput 5€

Attitude on rock-rap-musiikkia esittävä yhtye, joka yhdistelee näitä kahta genreä omintakeisella tavalla. Bändin musiikki on energistä, voimakasta ja täynnä rohkeaa asennetta, joka välittyy niin sanoituksista kuin sävellyksistäkin.
Bändi on perustettu Riihimäellä 2021 ja siihen kuuluvat Janne, Juho, Riku, Seppo ja Tomi.
Kappaleissa on tarttuvat kertosäkeet, suoria lyriikoita ja voimakasta soundia, joka yhdistää rockin ja räpin parhaat puolet. Jos etsit rock-rap-musiikkia, joka on täynnä voimaa, asennetta ja omaperäisyyttä, Attitude on bändi, jota et halua ohittaa.
Lippuja saatavilla ovelta (5€).

Ke 25.10 klo 18-19.30
OPEN MIC runoilta,
Lämmittelijänä MC SIGE
Vapaa pääsy!

Samuli Parosen Seura ry järjestää Open Mic -illan, jossa lämmittelijänä toimii MC Sige.
MC Sige on joensuulainen aforistikko, joka on kirjoittanut aforismeja vuoden 2022 marraskuusta lähtien. Hänet tunnetaan myös pitkästä räppiurastaan, jonka parissa hän on toiminut ja keikkaillut jo 12 vuotta. Aforismeja hän on esitttänyt lukuisissa pääkaupunkiseudun open mic tilaisuuksissa vuoden 2023 aikana ja MC Sige esiintyi mm. Maailma kylässä festivaalien katutaidealueella. Ensimmäinen teos ”Filosofit Ei Rakenna Teitä”-aforismikokoelma julkaistiin tammikuussa 2023 sisältäen 590 aforismia. MC Sigen aforistiikassa käsitellään paljon ihmisten käyttäytymiseen ja ajatteluun liittyviä ilmiöitä. Hänen lähtökohtainen tavotteensa on nostaa esille jokin hänen huomaamansa käytöstapa tai ajattelutapa ja jättää lukijalle pohdittavaksi, olisiko tuo ajatus hänenkin omansa tai olisiko hänkin havainnut samanlaista ilmiötä. Pääosin tekstit ovat filosofisia, mutta osa on myös humoristisia.

Pubivisa

Onks tiatoo? -pubivisa jatkuu! Keskiviikkoisin klo 19 4.10.-29.11. (pl. 25.10. ja 15.11.).
Tule yksin tai ota kaverit mukaan! 1-3 henkilön joukkueet pähkäilevät Matin laatimassa ja vetämässä visassa vastauksia monivalintakysymyksiin maan ja taivaan väliltä.
Osallistuminen on ilmaista ja paras (joukkue) palkitaan joka kerta tuotepalkinnolla.

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!