Ohjelma

Livemusiikkia

Järjestämme aktiivisesti elävän musiikin tapahtumia ja olemme rikastuttaneet Riihimäen musiikkielämää jo vuodesta 2009 lähtien. Lavalla nähdään sekä valtakunnallisia tähtiä, että paikallisia bändejä, musiikkiskenen painottuessa ”aikuiseen makuun”.
Tervetuloa nauttimaan hienoista liveilloista!

Seuraavaksi esiintyy:

La 2.3. klo 21
MR BREATHLESS & VESA KÄÄPÄ TRIO
Liput 12/15€

Suomen ainoa rock’n’roll-pianisti/laulaja Marko Julkunen, taitelijanimeltään Mr Breathless, on viihdyttänyt Jerry Lee Lewis -tyylisellä showllaan suomalaisia tuhansilla keikoilla joka pitäjässä jo vuodesta 1989. Mr Breathless’in vauhdikas rock’n’roll pianoshow on kattava läpileikkaus Great Balls Of Firesta Extrapalloon. Tällä kertaa keikkavahvuuteen on saatu mukaan myös Vesa Kääpä, joka on soittanut useissa legendaarisissa suomalaisbändeissä (mm. Guitar Slingers, Sleepy Sleepers, Leningrad Cowboys).
Tervetuloa nauttimaan takuulla vauhdikkaasta ja viihdyttävästä illasta!

Pe 8.3. klo 22
PETRA DUO
Liput 12/ 15€

Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla. Bändin ura huipentui isoon omaan konserttiin Hartwall Areenalla. Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.
Liput ennakkoon (pubista) 12€ tai keikkapäivänä/ ovelta 15€.
Tervetuloa!

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!