Palvelut

bulldog_bar_1

Bulldog Bar toivottaa Sinut tervetulleeksi viihtyisään ja ystävälliseen pubiin. Bulldog Bar on olohuone, paikka treffeille ja kavereille. Tule lukemaan päivän lehdet, nauttimaan pitkää iltaa, seurustelemaan.

Meillä voit seurata kattavasti eri urheilulähetyksiä sekä pelata Totoa. Viikonloppuisin järjestämme elävää musiikkia ja mm. stand up klubeja.

Bulldog on oiva paikka oluiden ja drinkkien ystäville, meiltä saa myös pubiruokaa joka päivä valomerkkiin asti.

Katso pubimenu

Kausihanat

Juomavalikoimaan kuuluu myös kaksi kausihanaa, jotka täydentävät pysyvää valikoimaa vaihtuvilla tuotteilla. Tällä hetkellä kausihanoista löytyy:

MATTSSON IMPERIAL PILS
(30.10.2019 ->)
6€/0,33l
Panimo Mattsson, Lahti, Suomi / vol. 7%

Mattsson Imperial Pils on suodattamaton, vaalean oljenkeltainen ja kauniin utuinen täysmallasolut. Tämän ison oluen muhkeaa ja vahvaa makua virkistävät humalien mausteiset, pihkaiset ja ruohoiset aromit.

Tutustu panimoon täältä.

St. Austell PROPER JOB
(19.8.2019 ->)
6, 50€/0,5l
St. Austell Brewery, Cornwall, UK / vol. 5,5%

Proper Job on ollut esikuvana moderneille IPA-oluille. Brittein saarten myydyin premium IPA on palkittu lukemattomia kertoja ja sen suosio kasvaa edelleen. Jämäkkää humalointia hallitsee greippisyys. Humalalajikkeet Chinook, Cascade ja Willamette luovat täydellisen tasapainon katkeruuden ja sitruksisen hedelmäisyyden välillä. Vuodesta 2006 valmistettu Proper Job on olutmaailman edelläkävijä, ”A Proper India Pale Ale”.