Ohjelma

Pe 23.8. klo 22:30
Taiteiden yössä:
TEACHER´S
Vapaa pääsy!

Riihimäen Taiteiden yön ohjelmistoon kuuluvalla keikalla nimensä mukaisesti opettajista koostuva bändi soittaa pop-rock covereita. Tarjolla on siis vauhdikasta menoa tunnettujen biisien tahdissa. Tervetuloa!

Pe 13.9. klo 21
MOONSHINE MOJO,
Tinkerbella & Big Bad Bear,
Ville Miettinen
Vapaa pääsy!

Moonshine Mojo soittaa kotikutoista, mutta raakaa & tarttuvaa bluesia punk asenteella. Energinen trio on lähtöisin Sukevan joutomailta.
Mojot soittavat pelkästään itse rakentamillaan kitaroilla, joita on rakenneltu mm. sikarilaatikoista ja kävelykepeistä. Settiin kuuluu myös matkalaukusta tehdyt rummut.

Tinkerbella & Big Bad Bear on roots-musiikkia soittava tamperelainen bändi, jossa upean laulun lisäksi soittimina toimivat pyykkilauta, kitara, viulu, banjo, haitari. Bändi soittaa pääosin vanhaa deltabluesia, bluegrassia ja country musiikkia omin, hieman rouheammin höystein, mutta löytyy setistä myös niitä kauniimpia balladejakin.

Ville Miettinen
Ongelma-yhtyeen laulaja/kitaristina tunnetun Ville Miettisen soolosetissä kuullaan akustisella kitaralla soitettua omaa rock/folk-henkistä tuotantoa, rock´n roll klassikoita sekä Ongelma-yhtyeeltä tuttuja lauluja. Ville vierailee myös huuliharpussa Mojon keikalla.

Mojojen Facebook-sivut
Tinkerbellan Facebook-sivut

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!