Ohjelma

To klo 18
BILJARDIN VIIKKOKILPAILUT
Osallistumismaksu 7€

Biljardin viikkokilpailut torstaisin klo 19. Mukaan mahtuu joka viikko kahdeksan ensimmäisenä paikan päällä ilmoittautunutta. Pelimuoto on 8-pallo ja osallistumismaksu on 7€, joka kattaa illan pelit. Viikkokilpailut pelataan kahdeksan viikon jaksoissa (3.10.-21.11.).
Kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan Pelikan tuotepalkinnoilla!
Tervetuloa!

Tutustu Pelikan bilispeleihin täältä.

Pe 25.10. klo 22
KONONEN & PAJUKALLIO
Liput 10€

Kononen & Pajukallio yhdistää kaksi keskeistä karvaturria suomalaisista kantripiireistä. Huojuvan ladon laulajakitaristi Suonna Kononen ja Freud Marx Engels & Jungin kitaristilaulaja Arto Pajukallio ovat aiemminkin vierailleet toistensa keikoilla.
Duokeikoillaan Kononen & Pajukallio lupaa kaivaa esille sekä emoyhtyeidensä lauluja että muita valikoituja helmiä ja harvinaisuuksiakin suomalaisen kantrin ja folkin historiallisista aarrearkuista. Soitto soi sekä akustisin että sähköisin kitaroin, ynnä mandoliinein ja huuliharpuin. Froikkareiden ja Huojuvan Ladon klassikoita on siis myös luvassa! Mukana saa laulaa!

Lisää kaksikosta keikkamyyjän sivuilla.

Pe 8.11. klo 21
TERO VAARA soolo
Liput 10€

Mamban keulahahmona tunnettu Tero Vaara on säveltänyt todella vaikuttavan määrän suomalaisia klassikkokappaleita: Lauantai-ilta, Vielä on kesää jäljellä, Valokuvia, Älä jätä minua, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä… Ja lista jatkuu!
Soolokiertueellaan Vaara tarjoilee klassikoiden lisäksi myös nipun harvemmin kuultuja kappaleitaan.
Tämä keikka on nähtävä!

Tero Vaaran kotisivut

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!