Ohjelma

La 18.5. klo 21
ANTTI REINI soolo
Liput 10€

Sympaattinen Antti Reini ottaa jälleen haltuunsa Bulldogin lavan ja koko yleisön karismaattisella esiintymisellään.
Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on nyt ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevy Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Antti Ervasti arvioi Reinin albumia Soundi-lehdessä seuraavasti: ”Kärpänen on osoitus siitä, että mies on syntynyt laulajaksi ja musiikintekijäksi, sen verran vahvaa on jälki heti kättelyssä.”

Keikkamyyjän sivut

Pe 24.5. klo 21
KAUKO RÖYHKÄ soolo
Liput 10€

Yllätyskeikalla: Kauko Röyhkä!
Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996.
Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Keikkamyyjän sivut

La 25.5. klo 22:30
TÄRYJYRÄ,
PANSSARIMUSEO
Liput 5€

Riihimäellä tapahtuu 25.5. rallin lisäksi myös musiikkirintamalla kun paikallinen Täryjyrä orkesteri soittaa yhteiskeikan Panssarimuseo yhtyeen kanssa. Illan aloittaa Panssarimuseon Irwin Rock Show joka nimensä mukaisesti tarkoittaa Irwin Goodmanin kappaleita soitettuna Rokkiversioina.
Illan päättää Täryjyrä ja tiukka nippu SuomiRock covereita muun muassa Froikkareista Turo”s Hevi Geen kautta jopa Sleepy Sleepersiin… ja paljon muita. Luvassa siis jälleen todellista ”tiedostavan älykkörockin ilotulitusta”.

Keikka alkaa illan MM-lätkämatsien jälkeen.
Tervetuloa!

Tapahtuman Facebook-sivut

Lauantaisin klo 14-19
PÄIVÄKARAOKE
Vapaa pääsy!

Asiakkaiden pyynnöstä: Bulldogin Päiväkaraoke!

Päiväkaraoke joka lauantai klo 14 alkaen.

Kaikki rohkeasti tervetuloa laulamaan ja pitämän hauskaa!
Karaokesta vastaa Pub Vanha Nallestakin (HML) tuttu Jonen Karaoke.

Ilmoittaudu mukaan!

Sunnuntaisin klo 17
BAARIPÄHKINÄ
Ilmainen osallistuminen!

Suomen suosituin pubivisa on täällä!

Tervetuloa Baaripähkinä -pubivisailuun sunnuntaisin klo 17 (7.4.-26.5.).
Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-5 hengen joukkueella ja voittaa upeita palkintoja!

Baaripähkinä Pick & Mix on uudenlainen pubivisailu jossa SINÄ pääset vaikuttamaan visailun kysymyksiin!

Jokaisesta visasta kerätään palautetta seuraavan viikon visan aihealueisiin ja juuri SINÄ pääset vaikuttamaan mitä seuraassa visassa kysytään. Kerro mitä aihealueita haluaisit seuraavaan visaan ja saavu paikalle jännittämään tuleeko juuri sinun toivomasi aihealueet mukaan visailuun.

Baaripähkinän nettisivut

Katso kuvia aiemmista esiintyjistä!